Met bijna 12.000 bezoekers waarvan meer dan de helft (53 procent om precies te zijn) van buiten Polen afkomstig was spreekt de organisatie van Meble Polska 2022 terecht van een internationaal succes.

Van 16 tot en met 19 mei vond de grootste meubelbeurs van Polen plaats in Poznań en dat er uiteindelijk bezoekers uit 71 landen naar Meble Polska 2022 zijn gekomen verheugt de organisatie enorm. Met name vanwege de voortdurende maatregelen in sommige landen ten aanzien van de pandemie en uiteraard de ooelog in Oekraïne had het internationale bezoek kunnen tegenvallen, maar nee dus.

Organisator Grupa MTP ziet in de grote internationale belangstelling een beloning voor het jarenlang promoten van de beurs in het buitenland. “De inkopers uit de Verenigde Staten, China, Israël, Saudi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten en zelfs het verre Mauritius in Poznań zijn het bewijs”, aldus Jósef Szyzka namens de organisator. Meer dan 230 deelnemers stonden in drie hallen van het beurscomplex. Tegelijkertijd was er in hal 5A de HOME DECOR Interior Trade Fair met aandacht voor interieurtrends en bloggers.

De volgende editie ven Meble Polska is over 9 maanden: van 21 tot en met 24 februari 2023, wederom in Poznań.

 

Een verslag met veel foto’s van de beurs en de winnaars van de Meble Polska 2022 Gold Medals ziet u in een komende uitgave van Interior Business Magazine.