Met grote regelmaat zet Interior Business Magazine lezers in de picture. Deze Interior Business VIPS delen hun voorkeuren met jullie! In de zomer van 2018 was het de beurt aan Len de Koster, directeur/eigenaar van het ETC Design Center.

Naam: Len de Koster

Leeftijd: 52

Gezin: Getrouwd met Linda en we hebben drie kinderen (van 15, 17 en 19)

Functie: Eigenaar Directeur ETC design center

In de branche sinds: Alweer 12 jaar.

Rijdt: Een iconische Mercedes G-klasse, een ouder- wetse container.

Welke muziek luister je?: Ik heb een brede smaak. Vaak kies ik voor Spotify-lijsten, dat doen we ook in het ETC. Loungemuziek bijvoorbeeld. Ik luister ook graag muziek uit de jaren ’70 met ballen, zoals The Eagles of Van Morrison.

Eerste wat je in de ochtend doet: De krant lezen op de iPad.

Favo meubel in huis: Mijn favoriete plek is bij de open haard of aan de lange tafel. Die is op maat gemaakt en daar zitten we met z’n allen aan.

Ik slaap op een: Tempur.

Leukste onderdeel van je werk: Het omgaan met inspirerende mensen en die zijn er veel in het ETC. Ik ben ooit begonnen in de mode en ik geniet ook van alle mooie stoffen in het centrum.

Sport: Wielrennen. Ik zit in de organisatie van de Alpe d’HuZes waarmee geld wordt ingezameld voor kankerbestrijding. Zes keer de berg op gaat niet, maar ik ga wel zo vaak mogelijk. Ik heb in mijn nabije omgeving helaas veel te maken gehad met deze ziekte. Dat is een sterke motivatie.

Voetbalclub: Sparta! Ik ga graag naar wedstrijden in het Kasteel.

Drinkt het liefst: Cola light

Slechte gewoonte: Ik ben eigenwijs

Gaafste wat ik ooit gedaan heb: Dan kom ik weer op het beklimmen van die alp! En een rondreis door Zuid Afrika met de kinderen, op zoek naar de ‘big five’.

Beste beurs: De Residence beurs is heel mooi en natuurlijk de beursdagen hier in het ETC.

Boek op het nachtkastje: Vader-en-dochterboek van Bert Wagendorp

Ik maak me zorgen over: Hoe mensen en kinderen onpersoonlijk worden en veel op telefoon zitten. Vervlakking. Dit interview doen we daarom ook niet via de mail maar over de telefoon.

Hoe kijk je naar het huidige retaillandschap?: Ik ben ooit begonnen in de retail, ik heb een eigen zaak gehad. Ook in de retail zie je de vervlakking, het is lastig om goed personeel te vinden. Er zijn zeker kansen, maar als winkelier moet je zorgen dat je toegevoegde waarde duidelijk is. Ik zie dat onder meer in klantcontact.

Anders nog iets?: Ik ben blij dat jullie met dit nieuwe magazine zijn begonnen. De uitstraling is goed en de onderwerpen zijn van toegevoegde waarde.

EINDE RUBRIEK

Wilt u in aanmerking komen voor deze rubriek of kent u iemand die..Mail de uitgever! Richard@businesscontentmedia.nl

Heeft u nog geen abonnement op het magazine? Word dan nu lid van de Interior Business Club! Mail linda@businesscontentmedia voor de speciale lente aanbieding!!

Wilt u meer weten over het prachtige centrum van Len in Culemborg? Klik op onderstaande afbeelding en ga naar de website van het ETC Design Center, o.a om te lezen over de aangepaste openingstijden van het centrum i.v.m Corona.