PMP Furniture (van o.a Nix Design) heeft besloten om -in principe- de showroom te sluiten. Als er dringende redenen zijn om de showroom te bezoeken, dan kunnen mensen contact opnemen met PMP. Woensdag spraken we met directeur/eigenaar Richard Moree.

Hoofdkantoor PMP Furniture in Zwijndrecht

De altijd positief ingestelde, aimabele ondernemer zegt: ‘We hebben al onze mensen naar een laptop gegeven opdat zij prima thuis kunnen werken en onze klanten kunnen blijven helpen. Natuurlijk zijn het zorgelijke tijden, maar hebben er alle vertrouwen in, ook met behulp van de aangekondigde overheidsmaatregelen, dat iedereen er weer bovenop komt. We hebben ook erg te doen met de retailers en de mensen in de horeca, waar wij ook veel klanten hebben. Wij hopen dat wij iedereen snel weer kunnen begroeten, in goede gezondheid.’

PMP heeft naast het personeel in Nederland ook nog eens bijna 300 mensen in dienst die werken op de eigen productiefaciliteiten in Polen. ‘Wat de overheid in Polen gaat doen voor ondernemers is nog niet bekend gemaakt. De economie is er vrij sterk, dus we wachten het even af.’

PMP staat bekend om de vele contacten die het wereldwijd heeft. Richard: ‘Leuk om te vermelden is dat wij via een contact in China een aardige lading mondkapjes hebben ontvangen. Deze hebben we kunnen schenken aan het Fransiscus ziekenhuis in Noord Rotterdam. Ze waren er enorm blij mee. Het tekort aan materialen in de zorg grijpt ons erg aan.’

Scroll door naar beneden voor de statement van PMP Furniture. >>

Links Richard Moree, rechts compagnon Jeroen Pruijssers foto: Business Content Media

 

Deze prachtige barkrukken blijven voorlopig even leeg.

Hieronder de statement van de meubelondernemers uit Zwijndrecht:

Beste Meubel- en Horeca professional,

Net als de rest van de wereld, ondervinden ook wij de gevolgen van de Corona-crisis die ons allemaal hard treft in ons dagelijkse leven. Dingen die we altijd voor vanzelfsprekend namen, staan nu op losse schroeven. Zowel in ons privé als zakelijke leven worden we nu geconfronteerd met een nieuwe werkelijkheid waarin we van dag tot dag nieuwe afwegingen moeten maken.

Om deze reden hebben we besloten om onze showroom in principe te sluiten. Mocht u nog een afspraak hebben staan, of is er een andere dringende reden waarom u zou willen langskomen, laat het dan even aan ons weten.

Voor lopende orders, service en logistiek kijken we van dag tot dag samen met u naar de best passende oplossing. We werken met een beperkte bezetting, dus aarzel niet per mail contact met ons te zoeken als u vragen heeft! 

PMP Furniture B.V.

Over PMP

PMP Furniture “sinds 1993” vindt zijn oorsprong in de Retail en is in 26 jaar uitgegroeid tot een internationaal opererende meubelfabrikant met eigen productie faciliteiten in Polen en klanten over de hele wereld.

Maatwerk leveren op commissiebasis, tegen een competitieve prijs, is speerpunt van haar strategie. Een groot modellenaanbod dat zich met 700 unieke stof- en leerkleuren laat combineren, ‘maakt het plaatje compleet’.

Trendy meubels voor elke branche, ambachtelijk en duurzaam geproduceerd, gegarandeerde kwaliteit en een enorme collectie, dat is een kwart eeuw innovatie door PMP Furniture.

Andere berichten over PMP op Interior Business Magazine Online:

PMP: De Glimmer Twins van de meubelbranche op hun praatstoel

 

Kijken! De stand van PMP Furniture op Maison & Objet in Parijs

Samenwerking Skully Gin en PMP Furniture op artistiek event in Eindhoven

 

Meer info

www.pmpfurniture.com