De organisatie van het LOL- Festival is bijzonder enthousiast in de presentatie van dit evenement: “Wij vinden dat Nederland wel een interieurfestival verdient en daarom organiseren wij het LOL-festival. Dit interieurfestival heeft het allemaal: Fun, Food en Future Living. De perfecte onderdelen voor een feestje!”

“Een hele dag LOL, wie wil dat nou niet? We combineren de twee grootste trends van dit moment: het bezoeken van festivals en het stylen van interieurs. Van vloeren, raamdecoratie, behang en wandbekleding tot verf, we laten geen vierkante meter onbenut. We stijlen werkelijk álles! Tijdens workshops en presentaties van bevlogen sprekers doen we de bezoekers ideeën aan de hand die men toe kan passen in de winkel of bij een eerstvolgende opdracht.”

Genodigden (woninginrichters en verf- en behangspeciaalzaken) hebben inmiddels een save the date ontvangen van de initiatiefnemers van LOL. Het festival vindt plaats op 4 en 5 november in de voormalige productiehal van B&C in Nunspeet. Zondag 4 november begint het programma om 13.30 uur en ’s avonds laten we de confetti knallen en sluiten we gezamenlijk de eerste dag van het LOL feestelijk af. Het feest duurt tot ongeveer 22.00 uur. Maandag 5 november beginnen we de dag weer fris en starten om 10.00 uur om het festival aan het einde van de middag af te sluiten met een gezellig borrel tot 17.00. De deelnemende partijen zijn AkzoNobel, Arte, B&C, Eijffinger, Moduleo, Somfy, Tarkett/Desso en Vadain.

Goed om te weten: het dagprogramma voor zondag en maandag is hetzelfde.

www.lol-festival.nl