Op maandag 3 juli organiseert De Woonindustrie weer een Marketday, waarbij meer dan 200 merken, variërend van meubels en decoratie tot bedden, verlichting en accessoires de bezoeker de kans bieden om trends te ervaren en inspiratie op te doen. ”Diversiteit is hierbij het sleutelwoord”, aldus de organisatie. En er is nog meer te beleven: een 30-tal exposanten organiseert, op eigen inititief, met medeweten van de organisatie een Sample Sale. Immers, de showrooms gaan deze zomer weer helemaal worden ingericht met de nieuwste collecties met het oog op de najaarsbeurs in september.

”Of je nu op zoek bent naar een eigentijdse, minimalistische stijl of juist een warme, klassieke sfeer wilt creëren, hier vind je de inspiratie die je nodig hebt. Ontmoet gelijkgestemde professionals in de branche, leg waardevolle contacten, ga samenwerkingen aan en wissel ideeën uit.” De enthousiaste organisatie vervolgt: ”Iedereen is welkom in de bruisende wereld van De Woonindustrie, tot maandag!”

Sample Sale

Ook is er een nieuw initiatief dat door meerdere exposanten wordt gedragen. Op deze laatste maandag Marketday voor het zomerreces wordt namelijk een heuse ‘Sample Sale’ georganiseerd door 30-tal exposanten. Betreffende exposanten creëren op deze wijze ruimte voor de nieuwe collecties die tijdens de vakdagen in september gepresenteerd zullen worden.

”Wees er snel bij. Tot maandag (10:00-17:00 uur)!”

Foto’s: Interior Business Magazine