Table du Sud presenteert met trots de nieuwe collectie die is gemaakt in samenwerking met Clairz Interior Design. De collectie bestaat uit zes verschillende meubelen met natuurlijke materialen als basis en een mix van harde, strakke lijnen en ronde vormen.

 


Bij Table du Sud werken ze graag samen met creatievelingen en bedrijven waarvan zij vinden dat de input écht iets toevoegt aan het aanbod. In dit geval is het een combinatie van de wensen van Table du Sud, de laatste trends én de ‘style radar’ van Clairz. Met natuurlijke materialen als basis is er uiteindelijk een mix ontstaan van harde, strakke lijnen en ronde vormen.

 

De salon- en eettafels uit de Table du Sud x Clairz collectie worden gemaakt van eikenhout en bestaan allemaal uit, op het eerste oog, simpele c-vormen. ”De c-vorm van de tafels blijkt in de praktijk succesvol omdat het onderstel vanuit verschillende hoeken anders oogt en daardoor blijft verrassen. Het resultaat? Echte eye-catchers voor het interieur. Met een Table du Sud x Clairz tafel haal je het beste van drie werelden in huis: het design van Clairz, de kwaliteit van Table du Sud én jouw eigen voorkeuren. Want, zoals je van Table du Sud gewend bent, heeft de consument zelf veel invloed op het eindresultaat. Denk hierbij aan de keuze uit het soort eikenhout, de kleur en de randafwerking.”