De benoeming van Maarten Dekker als CEO van Eichholtz, met ingang van 1 september 2020, is een duidelijke weerspiegeling van de huidige staat van het bedrijf: klaar om de wereldwijde expansie van Eichholtz te versnellen. Samen met het huidige Management Team gaat Dekker vanaf 1 september 2020 Eichholtz helpen dit doel te bereiken.

Theo Eichholtz, oprichter en huidige CEO van Eichholtz, blijft aan boord om de nieuwe leading man en het Management Team te adviseren en te ondersteunen. Bovendien blijven Theo en zijn team het ontwerp, de ontwikkeling en de aankoop van de gehele meubelcollectie van Eichholtz beheren en coördineren. “We hebben er alle vertrouwen in dat Maarten Dekker een positieve bijdrage zal leveren aan de voortzetting van onze wereldwijde expansie“, zegt Theo Eichholtz.

Dekker zelf kijkt reikhalzend uit om bij Eichholtz te beginnen: “Het bedrijf, de brand, het team en de hoogwaardige producten sluiten aan bij mijn internationale ervaring. Ik kijk uit naar de samenwerking met alle medewerkers, de huidige en toekomstige klanten en naar de verdere ontwikkeling van wat er is gebouwd”.

Maarten Dekker brengt bijna 25 jaar internationale management- en commerciële werkervaring met zich mee en heeft een bewezen track record in het opzetten en managen van bedrijven in de betaalbare luxe categorie. Hij werkte enkele jaren bij de Krasnapolsky Group en bekleedde vervolgens meer dan 15 jaar diverse commerciële en strategische functies bij Nestlé en Nespresso, zowel in Nederland als in het buitenland (Zwitserland, VS). In 2014 verhuisde hij terug naar Nederland, waar hij de Europese tak van het Amerikaanse Coravin Inc. oprichtte en de functie van Vice President & General Manager bekleedde.