Na een afwezigheid van een beurseditie is de Belgische meubelfabrikant Theuns weer te bewonderen tijdens het Meubelhart Beusichem in de Expo hallen bij Continue Meubelagentuur.

Met het niet doorgaan van Meubelbeurs Brussel is de komende editie van Beusichem de gelegenheid bij uitstek om dit Belgische merk te kunnen bekijken. Hans Allersma van Continue Meubelagentuur: “We laten het bestaande programma van Theuns zien: kasten, eetkamertafels, TV meubelen en dergelijke. Het is een programma dat goed loopt, ook in ons land. Er is een enorme keuze in kleuren en maatvoering beschikbaar bij de fabrikant. Wat een bijzonder detail is, vind ik, zijn de verlichtingspunten in de voorfronten van de kasten, bij andere fabrikanten zitten deze meestal achterin. De verlichting vooraan geeft een heel bijzonder effect.”

Hij is blij dat Theuns na slechts 1 beurseditie te hebben overgeslagen weer terug is in Beusichem: “Ik denk niet dat het bij deze ene keer gaat blijven. Dit merk maakt de inkoopdagen in Beusichem nog meer de moeite waard om te bezoeken.” De komende editie is op 7 en 8, 14 en 15 september met 21 september als extra dag.