Op  19 september sloten de vier beurzen Intergift, Bisutex, MadridJoya and MOMAD fairs van organisator IFEMA Madrid hun deuren in het gelijknamige Madrileense beurscomplex met een totaal aantal bezoekers van 35,625 uit 85 landen. Deze  beurzen zijn de Spaanse topbeurzen voor mode, decoratie, gifts, juwelen en accessoires.

Daarbij moet wel gezegd worden dat het aantal van meer dan 35.000 bezoekers bestaat uit een mix van consumenten en professionals. Maar omdat deze laatste groep beter was vertegenwoordigd dan voorheen spreken de deelnemers van een succesvolle editie van deze vier evenementen. Er waren in totaal 1.100 exposanten en merken aanwezig in Madrid, met collecties gericht op dit najaar en de komende winter en kerstmis. Ook het voorjaar van 2022 was al in beeld. 

Intergift, de grootste beurs in zijn soort in Spanje en Portugal, trok 320 deelnemers en meer dan 18.000 bezoekers uit 54 landen. Met name het onderdeel Textile Editors, met meer dan 50 internationale merken op het gebied van textieldesign, behang en wandbekleding sloeg goed aan bij de bezoekers. Hier kwamen dan ook architecten, interior designers, stylisten en retailers op af: de holy grail van iedere beursorganisatie.

Deze beurs had een gevarieerd aanbod van binnen- en buitenmeubilair, verlichting, bestek en serviezen,  kunstbloemen, kaarsen, geuren, bedtextiel, badtextiel en zelfs karpetten. Uiteraard ook veel gifts, voor alle leeftijden en geslachten, handgemaakt of in grote volumes, volstrekt origineel of merchandise onder licentie. BISUTEX is de beurs voor juwelen, zonnebrillen, rugzakken en andere accessoires en was goed voor 270 deelnemers en meer dan 5.000 bezoekers. MADRIDJOYA is een etaleursbeurs, MOMAD is de modebeurs.

De volgende edities van deze 4 beurzen vinden plaats in februai 2022 onder leiding van de nieuwe beursdirecteur  Julia González. Intergift, van 2 tot en met 6; Bisutex van 3 tot en met 6; MadridJoya van 3 tot en met 6 en MOMAD van 4 tot en met 6 februari 2022.

Meer info: www.ifema.es