Vorige week was de showroom van MONDiART het toneel van een ware modeshoot. Modellen, visagisten, fotografen en een prachtige collectie van College Style gaven de nodige reuring in de inspiratievolle showroom van MONDiART. MONDiART Ceo Cole Brekoo: ”De pas gelanceerde ‘Haute Couture’ collectie van MONDiART paste naadloos bij de fashionshoot. Deze geweven werken zijn uniek en super stijlvol. De spot voor de mooiste modefoto’s.”

Mode stagiair gezocht

MONDiART is altijd op zoek naar creatievelingen, ook in opleiding! Dit keer zoeken ze een student die een modeopleiding volgt en een link heeft met kunst. “Durf jij deze uitdaging aan te gaan en kan je echt ‘out of the box’ denken? Wie weet draagt een toekomstig geweven MONDiART kunstcollectie jouw ‘handtekening’”, aldus Cole Brekoo.

Woven Art

”De Woven Art collectie van MONDiART is uniek! Materialen zoals wol, lurex, polyester, katoen en verschillende weeftechnieken worden gecombineerd, om een geweven stuk te creëren, dat de klasse en stijl van beeldende kunst heeft. Allemaal overeenkomsten met de fashionwereld.” Vandaar dat het Eindhovense bedrijf graag een mode stagiair wil vinden die ook affiniteit heeft met kunst.

MONDiART beursagenda

Meubelbeurs Brussel

7 t/m 10 November,

Hal 8, standnummer 8-416

 

Art fair Miami 

30 November t/m 5 December

Scope Art Show

Miami beach, ocean drive

 

IMM Cologne

17 t/m 23 January 2022

Hal 8.1, stand A043

 

The hotelshow Dubai

31 mei tot en met 2 juni 2022

Dubai World Trade Center