Interieurontwerper Mark Timo, ook bekend als host van De Interieur Club Podcast, gaat een samenwerking aan met MOMO Rugs voor het ontwerpen van zijn vloerkledencollectie.

Tijdens het inrichten van zijn boutique hotel in Amsterdam was hij op zoek naar het perfecte vloerkleed voor de hotelkamers. Omdat hij niks passends kon vinden ontstond het idee om dit vloerkleed zelf te gaan ontwerpen. De collectie zal in september gelanceerd worden en maakt onderdeel uit van de designers collectie van MOMO Rugs, een brand van Vloerkledenwinkel waar de collectie dan ook beschikbaar zal zijn.

“In De Interieur Club Podcast behandelen wij veel diverse onderwerpen en ik had net als veel interieurprofessionals de droom om eigen producten te ontwerpen. Maar hoe pak je dat aan? Ik neem komende maanden iedereen mee in dit proces van ontwerp tot lancering van de collectie. Hoe kom je tot een goede samenwerking en welke afspraken maak je? Waar moet een goed ontwerp aan voldoen? En hoe pak je een fotoshoot aan? De komende maanden neem ik iedereen mee in dit proces”, aldus Mark Timo.

Het proces van ontwerp tot lancering zal op verschillende manieren worden gedeeld bij De Interieur Club