Ontwerper Piet Boon en zijn team zijn aan het werk met een villa op Curaçao. Op de site van Piet zien we de vorderingen tot dusver.

De villa met vijf slaapkamers heeft als inspiratiebronnen de natuurlijke omgeving van het eiland en de traditionele huizen die te vinden zijn op Curaçao. De villa bestaat uit drie huizen die met elkaar verbonden zijn via transparante gangen die een mooi uitzicht bieden op de specatculaire omgeving.

Het kleurgebruik is ook afgestemd op de natuurlijke omgeving en de buitenwanden zijn met donker pleisterwerk (tot 4 meter hoogte) en lichter pleisterwerk (daarboven) afgewerkt. Het BlueBay district waar deze villa staat ontmoedigt het bouwen van grote en hoge gebouwen dus is het geheel relatief laag gehouden.

De villa staat op een stuk grond dat schuin afloopt naar de zee en het team van Piet Boon heeft dat meegenomen in het ontwerp. Het gastenverblijf is een losstaand gebouw met twee slaapkamers. Hierbij een paar foto’s van het project dat dus nog niet is afgerond. Meer info op pietboon.com