Advertorial

Martien Meiland woonaccessoires in online veiling

 Wil jij je huis net zo stijlvol inrichten als het bekende Chateau Meiland? Dat kan! Want de woonaccessoires uit de Mar10 Collection van Martien Meiland worden nu geveild via het online platform van BVA Auctions. Tijdens de kijkdag op woensdag 18 november 2020 was het mogelijk de items te bezichtigen. Bieden op alle kavels kan tot 26 november, de veiling sluit vanaf 18:30 uur. 

 Martien Meiland, wie kent hem niet? Ooit werd hij bekend door de serie Ik Vertrek, maar de realitysoap Chateau Meiland zorgde voor een echte BN-er status. Tegenwoordig is Martien een graag geziene gast in de show Ranking The Stars en is hij presentator van het programma Cash or Trash. Hij won zelfs dit jaar de Televizier-Ster Talent 2020.

Als er nu nog geen belletje gaat rinkelen, dan zullen de uitspraken ‘WAT GOOOEEED!’ en ‘wijnen, wijnen, wijnen’ dat ongetwijfeld wel doen.

Mar10 Collection

Van 2010 tot zijn vertrek naar Frankrijk in 2018 runde Martien Meiland samen met zijn dochter Montana een eigen woonwarenhuis. Daarbij heeft hij ook zijn eigen collectie in woonaccessoires opgezet: de Mar10 Collection.

Over de hele wereld selecteerde Martien woonaccessoires die bij zijn stijl passen: industrieel, glamour en Marrakech. In de Mar10 Collection zijn de passie en het oog voor styling van Martien terug te zien in de mooie materialen vol smaak en beleving. Leuk detail: ook in Chateau Meiland staan verschillende accessoires van de Mar10 Collection.

Inmiddels runt Martiens dochter de winkel en is de naam van de winkel veranderd in “Montana’s”.

Jouw interieur een chateau-waardige look

Heb jij ook zo genoten van de mooie opnames van het sfeervolle ingerichte Chateau Meiland? En denk je ‘zo zou ik het thuis ook wel willen stylen’? Grijp dan je kans tijdens deze online veiling van de officiële Mar10 Collection.

Maar liefst 850 kavels verschijnen onder de digitale hamer, waaronder kussens, verlichting, vazen, windlichten en kandelaars. Zo haal je de mooiste woondecoratie in huis om jouw interieur een chateau-waardige look te geven.

Martien Meiland zou zelf zeggen: ‘WAT GOOOOEEEEEED!’

Bieden

De online veiling sluit op donderdag 26 november 2020 vanaf 18:30 uur.

Klik hier voor alle informatie over de veiling.

Over BVA Auctions

BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Europa en veilt in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks ruim 5 miljoen bezoekers en meer dan 2,3 miljoen geregistreerde klanten. Maandelijks worden ruim 860.000 biedingen gedaan door kopers uit meer dan 95 landen. Dankzij het ruime en voortdurend wisselend aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.