Decosit viert succesvolle eerste editie met uitbreiding in 2020

Decosit kijkt terug op een geslaagde eerste editie. De Belgische textielfederatie (Fedustria) blies de interieurstoffenbeurs nieuw leven in door begin september 16 textielfabrikanten samen te brengen in Brussels Expo. Met grote namen als o.a. Beaulieu, Libeco en Ter Molst trok de tweedaagse beurs zo’n 300 bezoekers.

“Exposanten en bezoekers bleken erg tevreden met de opzet.” zegt Kris Vermoesen, Product Manager Textiel van Fedustria, die geen makkelijke opdracht had om op zeer korte tijd dit event op touw te zetten. “Met Decosit stimuleren we vooral de internationale contacten. Zo trokken we onder meer bezoekers uit het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk, Italië, Polen en Duitsland aan. We kunnen het alleen maar toejuichen dat bijna 70 % van de bezoekers uit het buitenland naar Brussel afzakte.”

Vermoesen ziet daarmee de nood aan een kwalitatieve beurs in het najaar bevestigd. Het doel is om Decosit opnieuw tot referentie te maken binnen de meubel- en decoratiestoffenwereld, en dit georganiseerd door, en voor professionals uit de sector.

Een vervolg blijft dan ook niet uit. Op 8 en 9 september 2020 strijkt de beurs opnieuw neer in Brussel, waar ze meteen uitbreidt. Ook de designers zullen terug een plaats krijgen. Zo wordt Decosit voor zowel fabrikanten als designers een uniek netwerkmoment bij de start van het najaar.

Om de uitbreiding in goede banen te leiden werkt Fedustria achter de schermen samen met een nieuwe partner om binnen- en buitenlandse exposanten en bezoekers optimaal te kunnen ontvangen in 2020.

Meer info volgt heel binnenkort op www.decosit.brussels.eu

Meer info over Stoffering? Binnenkort publiceert Interior Business Magazine weer een editie van Stoffering&Interieur.

Klik hier voor ons leveranciersoverzicht. Ontbreekt u? Mail linda@businesscontentmedia.nl

 

Editie Interior Business Magazine, Stoffering&Interieur 2019