Maurice van Dijke heeft besloten het stokje als directeur van Meubelfabriek De Valk door te geven aan een ander. In een schrijven naar de relaties van de fabrikant verwoordt hij het als volgt:

“Na 6 mooie en enerverende jaren als algemeen directeur van Meubelfabriek De Valk is voor mij het moment gekomen om een nieuwe weg in te slaan. Een beslissing die ik heel weloverwogen heb gemaakt. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een positieve ontwikkeling doorgemaakt. Al hebben we door allerlei omstandigheden ook een flink aantal uitdagingen voor onze kiezen gehad.”

“Als ik kijk waar we nu staan, zie ik een mooi maakbedrijf met veel groeipotentie. Het klantenbestand is uitgebreid en divers, de producten zijn degelijk en veelzijdig. Net als ikzelf heeft Meubelfabriek De Valk alle vertrouwen in de toekomst, daar gaat iedereen ook écht voor. Toch is dit voor mij het moment om verdere stappen bij Meubelfabriek De Valk door iemand anders te laten zetten.”

“Momenteel zitten we volop in het traject om de geschikte opvolger te vinden voor mijn positie. Een persoon die met evenveel enthousiasme en betrokkenheid verder gaat bouwen met het team aan dit unieke bedrijf. Zodra deze gevonden is, wordt dit uiteraard met jullie gedeeld.”

“Zelf ga ik per direct wat meer naar de achtergrond en zullen collega’s vanuit het team van Meubelfabriek De Valk de taken overnemen.”