Save the Date: Maison&Objet komt eraan!

Professionals op het gebied van interieur & design hebben een date in Parijs van 7 tot 11 september 2023. Maison&Objet, dé toonaangevende beurs in de wereld van interieur en design, opent haar deuren en belooft een unieke ervaring.

Gratis Toegang? Bestel Nu Je Entrée!

Speciaal voor lezers van Interior Business Magazine is er een exclusieve aanbieding: gratis toegang tot Maison&Objet, ter waarde van 80 EUR. Gebruik de code MOIBS23 bij het bestellen van je tickets en verzeker jezelf van dit unieke voordeel.

Nieuw: Well-being & Beauty Aanbod

In september presenteert Maison&Objet een gloednieuwe beursruimte gericht op household well-being, een belangrijke maatschappelijke trend. De Well-being & Beauty beursruimte biedt een unieke samensmelting van body, mind & soul. Diverse exposanten uit verschillende sectoren bundelen hun krachten om ons dagelijks welzijn te verbeteren.

Ontdek Future On Stage: Nieuwe Bedrijven in de Spotlights!

Maison&Objet introduceert Future On Stage, een innovatief platform ter ondersteuning van jonge en opvallende ondernemingen op het gebied van decor, design en lifestyle. Drie prijswinnaars, gekozen door experts, krijgen tijdens de beurs volop aandacht. Meer informatie en gratis aanmelden? Klik hier.

Paris Design Week 7 – 16 September

Laat je onderdompelen in de bruisende sfeer van Paris Design Week, een 10-daags randevenement vol nieuwe conceptstores, vernissages, ontmoetingen met ontwerpers en feestelijke evenementen.

Je Reis & Verblijf in Parijs

Reis gemakkelijk naar Parijs met Air France/KLM of de Thalys. Boek je verblijf eenvoudig via booking.com. Voor de metrohalte Paris – Parc des Expositions, waar Maison&Objet plaatsvindt, is het essentieel het juiste kaartje te kopen. Vermijd boetes door de aanwezige controleurs bij de uitgangspoortjes van de beurslocatie.

Parijs: Trendshopstad nº 1!

Grijp de kans om de nieuwste trends te ontdekken bij de meest trendy woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland kun je een lijst met de leukste adressen aanvragen.

Meer Weten?

Voor alle informatie over de beurs kun je terecht op www.maison-objet.com. Heb je vragen? Neem contact op met de Nederlandse partner van Maison&Objet: