Meubelfabriek De Valk ziet zich genoodzaakt haar prijzen te verhogen. Het bedrijf geeft een nieuwe prijslijst uit.

”Mede veroorzaakt door het vervelende conflict in Oekraïne merkt iedereen dit jaar wat de impact is van de toenemende schaarste van grondstoffen en oplopende energie- en transportprijzen. Voor Meubelfabriek De Valk heeft dit tot gevolg dat de kosten voor o.a. staal, hout, kunststof, elektriciteit en gas ongecontroleerd en exponentieel stijgen. We zijn hierdoor helaas genoodzaakt om op korte termijn een prijsverhoging door te voeren op al onze producten en diensten.”

Per 1 juni 2022 zullen nieuwe prijzen worden toegepast. ”Alle lopende orders en offertes worden vanzelfsprekend nog tegen de eerder afgesproken condities uitgeleverd. Verder merken we dat bij de huidige marktontwikkelingen de beschikbaarheid van diverse grondstoffen soms onzeker is. Dit kan ervoor zorgen dat eerder bevestigde levertijden van betreffende orders onverwachts toch worden vertraagd.”

De fabrikant hoopt op begrip ‘in deze lastige tijden’.  ”We verzekeren onze klanten er alles aan te doen om de gemaakte afspraken na te komen en daarmee de continuïteit van onze samenwerking te waarborgen.”