Jarno Goesten vertelt aan Quote Magazine hoe hij als 19-jarige zijn ouders uitkocht en daarna meubelmiljonair werd. ‘Als dit een verhaal wordt over mijn kasteel en mijn Rolls-Royces, dan pas ik’, waarschuwt meubelmiljonair en vastgoedondernemer Jarno Goesten. ‘Maar als jullie willen weten hoe ik ’t heb geflikt, wil ik best een en ander vertellen. Het zijn allemaal simpele dingen.’ De band loopt mee.

‘Danielle heette ze. We stonden te praten in een café in ons dorp. Na een kwartier zei ik tegen haar: “Zal ik jou eens wat vertellen? Gij wordt mijn vrouw.”’

Jarno Goesten zit in een keurig pak op de achterbank van zijn Rolls-Royce. Chauffeur Wesley rijdt ons naar Amsterdam, waar goede vriend Won Yip zijn jaarlijkse Chinese nieuwjaarsfeest geeft. Zijn arm rust op de brede armleuning in het midden. Het is voor het eerst vandaag dat hij zijn zinnen niet afwisselend schreeuwt (als hij enthousiast wordt), afsluit met ‘Snapte?’ (als hij je mee wil krijgen in zijn verhaal) of in razend tempo eruit gooit (voortdurend).

Lees hier verder bij onze collega’s van Quote