Een mooi begin van 2022! MONDiART verwelkomt Sanne Mulder-Crapts (op de foto) in haar sales team. “Met de expertise van Sanne, verwachten we een belangrijke partner te worden voor architecten, projectmanagers en interieur specialisten,” vertelt Cole Brekoo enthousiast.

“Sanne werkt al jaren samen met in- en exterieur architecten en is mede daarom zeer bekend met de projectmarkt en alles wat zich daarin beweegt. Tevens zal zij verantwoordelijk zijn voor het opzetten van architectencollecties. Dit zullen collecties gaan worden, die we samen met een interieurarchitect, gaan maken/ontwerpen en die we vervolgens in de markt gaan zetten onder hun naam. Alle reden om Sanne welkom te heten in ons team!”

Tijdens de Dutch Interior Days showt MONDiART haar laatste collecties: Woven Art, Velvet Art, Changeable Artframes en natuurlijk prachtige vloer- en wandkleden, kussens en andere kunstwerken. Tijdens een een-op-een afspraak kan je kennis maken met de nieuwste producten, het leuke MONDiART team en de Dutch Interior gastvrijheid. Van 27-01 tot 25-02 kan je je volop laten inspireren door de nieuwste collecties van o.a. MONDiART, Eleonora Meubelen en Key West Bedding B.V. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje nemen ze persoonlijk even de tijd voor jou, dus plan snel een afspraak in!

Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe showroom van MONDiART. Het einde is in zicht en dat wordt binnenkort gevierd met de Feel@Home dagen. “Graag nodigen wij je uit om, op afspraak, een bezoek te brengen aan onze nieuwe showroom op 6,7,13 of 14 maart tussen 10:00 en 17:00. Een mooi moment om de nieuwste voorjaarscollectie te zien, bij te praten over de nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingen, en dat allemaal onder het genot van Brabantse gezelligheid,” aldus een trotse Cole. “Plan een afspraak via mail of telefoon. We staan klaar om je een ‘grand tour’ in de nieuwe showroom te geven, Feel@Home!