De tweede winkel biedt een diepere design-ervaring

Designretailer en webshop MisterDesign opent tweede showroom ‘The Gallery’ in ‘s-Hertogenbosch. Deze nieuwe designparel bevindt zich op steenworp afstand van de al bestaande winkel in het pand van voormalig autogarage ‘Pompen en Verlouw’ en is vanaf nu officieel geopend. De winkel geeft een complete design-ervaring en leidt je nog verder in de inspirerende wereld van interieurdesign. The Gallery staat boordevol met iconische en unieke stukken design.

Een nieuwe design-ervaring
Nadat MisterDesign vier jaar geleden de toon zette door een voormalige monumentale autogarage uit 1931 om te toveren tot een inspirerende winkel boordevol design stukken, hebben ze opnieuw een dappere stap gezet. Op steenworp afstand van de garage heeft MisterDesign hun tweede winkel geopend in een voormalige Art Gallery.

Een bijzondere plek met een overvloed aan daglicht en een adembenemend uitzicht op het nabijgelegen natuurgebied. Zodra je het gebouw binnenstapt voel je de rust en kun je genieten van de prachtige collectie klassieke en nieuwe iconen die hier bij elkaar gebracht zijn. Voor de opening van deze tweede winkel zijn bijzondere merken toegevoegd aan het assortiment. De Sede, Flexform en Overgaard & Dyrman zullen een toenemende wens in hoogwaardig design bedienen.

Een grote stap
‘Het is een combinatie van factoren die ons heeft doen besluiten om een tweede winkel te openen. Allereerst zijn we idolaat van design. We staan ermee op en gaan ermee naar bed. Het is onze passie om onze liefde hiervoor te delen door de verhalen achter de designs te vertellen en de schoonheid van design te laten beleven. Daarbij is het een kunst om uit al dat moois een selectie designs samen te brengen die perfect bij elkaar past, een selectie die inspireert en overtuigt. En laat dat nou net zijn wat we met ons team het allerleukst vinden om te doen.’, zegt Marco van Rosmalen, die samen met René Nielen oprichter is van MisterDesign.

Voldoen aan brede vraag
MisterDesign maakt gebruik van deze uitbreiding om nog meer te laten zien. Nieuwe merken en collecties die tot hun recht komen op een bijzondere locatie. De ruimte biedt een extra 800m2 bovenop de al bestaande 2000m2. The Gallery heeft een totaal van drie verdiepingen waarin gekozen is voor een inrichting die aandoet als een woonhuis. Hierdoor kunnen klanten een realistisch beeld vormen van hoe de designstukken in huiselijke sfeer tot hun recht komen.

‘De aandacht voor design in Nederland blijft groeien en met deze twee winkels kunnen we de interieurliefhebber verrassen en inspireren met een designmix van gerenommeerde merken en nieuwkomers. We kunnen niet wachten om steeds meer mensen te laten zien wat een verrijking design voor je interieur kan zijn,’ aldus Marco. Beide winkels zijn 7 dagen per week geopend en bevinden zich op loopafstand van elkaar in het centrum van ’s-Hertogenbosch.