Een unieke samenwerking: als allereerste wanddecoratie leverancier kan MONDiART samen met PostNL Extra@home haar klanten optimaal ontzorgen. 

Hoe dat in zijn werk gaat?

Gemak dient de mens.

MONDiART: ”Heb je jouw klant een mooi kunstwerk verkocht? Te groot voor zijn auto? Heeft hij ook nog twee linkerhanden?
Dat kan geen excuus zijn om niet te kunnen genieten van zijn of haar favoriete kunstwerk aan de muur. Dankzij een samenwerking met PostNL kunnen alle MONDiART klanten kiezen voor de Extra@Home service: Wij bezorgen bij jouw klant, pakken alles uit, hangen het aan de wand en nemen alle verpakkingen weer mee en dat in maximaal 30 minuten. Uniek en als allereerste wanddecoratie leverancier kan MONDiART samen met PostNL Extra@home haar klanten optimaal ontzorgen.

Extra@Home

Met de Extra@Home service van PostNL wil MONDiART haar klanten ontzorgen. ‘Genieten van onze kunst begint in de winkels van onze relaties en wordt vervolgens door de Extra@Home service veilig vervoerd naar huis. Daar wordt het gekochte kunstwerk uitgepakt en gecontroleerd op eventuele beschadigingen. Na goedkeuring wordt het schilderij op de gewenste plek gehangen. Onze klant heeft zelfs geen omkijken naar het verpakkingsmateriaal, dat netjes wordt meegenomen,’ aldus eigenaren Cole en Twan.

Dropshipping

Er is ook goed nieuws voor de dropshipping-retailer. ”Vanaf nu kunnen webwinkeliers de MONDiART producten in hun webwinkel aanbieden, die ze zelf niet op voorraad hebben. Wanneer een product besteld wordt via een webwinkel, zorgt het MONDiART-team ervoor dat de kunstwerken, wand- en/of vloerkleden, kussen etc. bij de klant thuis wordt bezorgd.”

Over MONDiART

Familiebedrijf MONDiART is een internationale handelsonderneming die al meer dan 30 jaar aan de weg timmert. Hoewel het hart van het bedrijf gevestigd is in designstad Eindhoven, is het ook vertegenwoordigd in Het Anker in Druten, De Woonindustrie in Nieuwegein. En sinds begin dit jaar heeft MONDiART ook een eigen showroom in Barneveld, waar ze aangesloten zijn bij het Dutch Interior Collectief. Ook op internationale beurzen zijn ze een graag geziene partij.

Wil je meer weten over de producten van MONDiART of de Extra@Home service?

MONDiART BV Art & Decorations |sales@mondiart.com | www.mondiart.com | +31(0)402627440 |