Continue meubelagenturen, exposant in Beusichem, vertegenwoordigt topbedrijven als Theuns en Neo Style. Ook de Spaanse fabrikant Mobliberica, een vooruitstrevend, vakbekwaam en dynamisch bedrijf behoort tot de portefeuille van Continue (Hans Allersma, Alfred Bezemer). Sinds de oprichting produceert en ontwerpt het bedrijf aantrekkelijke en innovatieve tafels en stoelen in zijn productie-eenheid in Crevillent, nabij de Spaanse stad Alicante. Het doorgedreven onderzoek in nieuwe materialen en trends leiden tot kwalitatief hoogstaande ontwerpen met een internationale uitstraling.

‘Kakelvers van de pers’ is de nieuwe keramiek topper van Mobliberica: deze tafel met houten poot (38 kleuren), verkrijgbaar vast en met vlinderblad verlenging.
Het model is in 20 standaard maten leverbaar. Op 12 13 en 19 april wordt het momenteel gepresenteerd in Expo Beusichem, Meubelhart Beusichem.

Inkoopdagen in april bezoeken en alvast voorregistreren? Of meer informatie over de exposanten in Beusichem? Klik dan hier

 

Meer over het aanbod van Continue en het de handel in Beusichem was te lezen in Interior Business Magazine, editie begin maart. Nog geen abonnement? Mail linda@businesscontentmedia.nl