Samen met de bekende interieurarchitect Bart Appeltans, het gezicht van het tv-programma Blind Gekocht, heeft Morres de laatste interieur- en slaaptrends voor 2021 vorm gegeven. ”Kleur, vorm, sfeer en de nieuwste hypes op woongebied: Morres heeft het allemaal,” aldus een woordvoerder.

Nieuws is, dat Morres de grens is overgestoken en nu tijdelijk te gast is in een bijzondere, creatieve en inspirerende omgeving: de Verbeke Foundation in Kemzeke. De Verbeke Foundation is een begrip op het gebied van kunst en cultuur. Zo heeft Morres, ‘de meest Vlaamse winkel van Nederland’, tijdelijk een verrassend en origineel onderkomen gevonden in Kemzeke en is de woonwinkel nu optimaal bereikbaar voor Belgische klanten. De pop-up is 7 dagen op 7 open, enkel op afspraak.

Ook hier worden Morres klanten vanaf woensdag 12 januari warm ontvangen en kunnen zij rekenen op een persoonlijk adviesgesprek. ‘Advies à la carte’. ”Willen de klanten toch liever wachten totdat Morres in Hulst weer open is, dan kan dat want de uitzonderlijke solden condities gelden ook de hele maand februari.”

De Verbeke Foundation in Kemzeke: een unieke kunstlocatie

De Verbeke Foundation is een locatie waar kunst op een originele manier aan bod komt. De Foundation laat kunstwerken zien uit eigen collectie maar organiseert ook tijdelijke tentoonstellingen van hedendaagse kunst. Het hele jaar door wordt gewerkt aan kleine en grote projecten, waardoor de tentoonstellingen altijd in beweging zijn en er bij elk bezoek iets nieuws te zien is.
Er wordt ook gewerkt terwijl bezoekers toekijken. Alle bezoekers aan de Morres Pop-Up krijgen gratis toegang tot de tentoonstellingen.

Wie is Bart Appeltans?

Interieur goeroe Bart Appeltans heeft met zijn creatieve aanpak van het interieur een frisse wind laten waaien door heel wat interieurs. Met zijn persoonlijke gebruik van kleuren, materialen en vormen heeft hij een originele kijk op het wonen ‘van vandaag en morgen’ ontwikkeld. Bart Appeltans: “Het is voor mij een heerlijke uitdaging om mijn visie op wonen en woontrends nu ondergebracht te zien in zo’n inspirerende en creatieve omgeving.”

Morres

Morres, al 110 jaar een begrip in Nederland en Vlaanderen, is een van de meest toonaangevendste woonwinkels van Nederland en biedt met een winkeloppervlakte van 41.000 m² en een revolutionair winkelconcept naar eigen zeggen ‘dé woonbeleving van de toekomst. ”De vernieuwde Morres woonwinkel is zowel een destination store als de ideale combinatie van retail, leisure en hospitality en biedt altijd een wereld vol afwisseling, trendy inspiratie en sfeer.” Nu ook in Vlaanderen, in de Pop Up Experience Store bij de Verbeke Foundation in Kemzeke.