Met de Portfolio’20 serie richt The Collection Dekton® 2020 zich tot liefhebbers van klassieke stijlen en natuurlijke tinten en die zich daardoor laten inspireren. Deze reeks van 7 kleuren is gemaakt voor alle verschillende soorten architectuur en designprojecten, waardoor ze de perfecte keuzes zijn voor zowel het heden als de toekomst. Op de foto de colectie toegepast in een woonkamer.

Aeris is een kleur vol lichte tonen met crèmekleurige details, geïnspireerd op wit kalksteen. Dankzij de neutrale en subtiele nuances kan deze kleur gebruikt worden in allerlei verschillende omgevingen en architectuurontwerpen.

Eter biedt met een donkere granieten structuur in zwart- en grijstinten een achtergrond met rustige contrasten, die tegelijkertijd ook een sterke eigentijdse uitstraling heeft. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Rem is geïnspireerd op een van de meest elegante witte marmersoorten op de markt: het complexe design met een bruin en grijs aderpatroon en gouden accenten doet sterk denken aan de traditionele en bijna lineaire structuur van Calacatta Lincoln. Een van de grootste technologische innovaties van dit jaar is het samenkomen van aderpatronen en structuren. Rem wordt gewaardeerd vanwege het fijne aderpatroon en de subtiele afwerking, waardoor een zeer natuurlijke uitstraling wordt bereikt.

Sasea is geïnspireerd door Sahel Limestone en behoudt de prominente toon van deze populaire Turkse steen. De crèmekleurige en grijze tonen pronken met een ontwerp vol details en nuances, die naast elkaar bestaan in een zachte maar toch gecontroleerde structuur.

Kovik is geïnspireerd op natuurlijke materialen en heeft een structuur die wordt gekenmerkt door subtiele tonen en aders op een lichtgrijze en neutrale achtergrond. Zijn schijnbare eenvoud laat het stralen en maakt het tot een ideale keuze boordevol mogelijkheden voor interieurontwerp.

Bromo is een donkergrijze schaduw, geïnspireerd door metamorfe, gladde rotsen zoals leisteen. De geërodeerde en subtiele details, delicate afwerkingen en natuurlijke esthetiek bepalen deze intrigerende kleur, perfect voor alle soorten ruimtes.

Milar heeft een achtergrond die grijze en bruine tinten combineert, waardoor een weefsel ontstaat dat is geïnspireerd op roestige en geërodeerde materialen. Zijn glanzende, gestippelde details en donkere, onweerstaanbare tonen geven het persoonlijkheid en maken het een kleur die zowel veelzijdig is als zeer trendy.

www.cosentino.nl