Een nieuw jaar, een nieuwe look! In 2022 gaat Euretco formule Decorette onder leiding van formule manager Angela van Dongen van start met een nieuw winkelconcept. ”Onze woonwinkels krijgen namelijk een heuse make-over. Hierin staat jouw persoonlijke woonwens nog meer centraal en zijn we nog beter in staat om jou te voorzien van woonadvies.” Eind januari kunnen onze lezers kennismaken met dit nieuwe winkelbeeld in onze woonwinkel te Maassluis.

Meer showroom, dan winkel

”Als klant is de klant aan het juiste adres voor persoonlijk woonadvies bij Decorette. Om hier nog meer de nadruk op te leggen vind je in onze winkel zowel werkstations als inspiratiekamers. Deze combinatie benadrukt het gevoel van een luxe showroom maar mét het uitgebreide productassortiment dat je van ons gewend bent.”

Nog meer persoonlijk woonadvies 

”In de woonwinkels vind je een aantal werkstations. Op deze stations verzamelen onze designers gordijnstoffen, vloerstalen en behangboeken die aansluiten bij de woonwens van betreffende klant. Daarnaast is er een scherm waarop we een moodboard kunnen weergeven en bespreken. De woondate wordt hierdoor nog persoonlijker, met meer plek voor een compleet interieuradvies.”

Inspiratiekamers
Naast de werkstations vind je verschillende inspiratiekamers in de vernieuwde winkel. Kamers waarin de nieuwste collecties, duurzame keuzes en trends op het gebied van interieur worden weergegeven. Zo kan men de producten in een woonsfeer ervaren en ka men zich laten inspireren.

Het nieuwe winkelbeeld krijgt meer de uitstraling van een woonatelier. ”We gaan op een nieuwe manier te werk, krijgen een nieuwe uitstraling en leggen nadruk op Stille Luxe. Bij Decorette staat service namelijk altijd voorop.” Interieurwinkel Maassluis is de eerste winkel die in deze nieuwe look&feel wordt gestoken. De winkel zal in januari drie weken gesloten zijn om totaal te worden verbouwd. Eind januari zal de opening zijn en kan iedereen kennismaken met het nieuwe winkelbeeld.

LEES HIER HET INTERVIEW MET FORMULE MANAGER ANGELA VAN DONGEN DAT WIJ PUBLICEERDEN IN ONS ZUSTERVAKBLAD VAKBLAD MOBILIA NAV HET 50 JARIG JUBILEUM VAN DECORETTE