Inretail vraagt aan een ieder op om heel Nederland te laten zien dat ‘we er allemaal aan toe zijn dat het leven weer wat normaler wordt’ door haar campagne-boodschap te delen: ‘Onze winkels kunnen veilig open! Daar worden we samen blij van.’

”Het is voor iedereen ontzettend ingrijpend dat door corona ons leven op pauze staat. Dat we niet meer op een normale manier ons leven kunnen leiden en vrijwel alle winkels gesloten zijn. Dat past niet bij ons. Wij Nederlanders laten ons niet graag vertellen wat we wel en wat we niet mogen.”

”Corona blijft nog wel even dus moeten we zorgen dat er geen paniek meer is als de cijfers stijgen. Ons coronaplan ligt bij het nieuwe kabinet en zorgt ervoor dat iedereen weet waar hij aan toe is en we niet meer van crisis naar crisis rollen.”

”Samen gaan we dan steeds meer richting ‘normaal’ en kunnen we weer genieten van bruisende steden, winkelgebieden en gezellige dorpen.”

”Om heel Nederland te laten zien dat we er allemaal aan toe zijn dat het leven weer wat normaler wordt vragen we je onze campagne-boodschap te delen: Onze winkels kunnen veilig open! Daar worden we samen blij van.”

#wekunnenveiligopen

Klik hier voor de diverse downloadable toolkits.