Jeroen de Zwart (52) begint per 1 september a.s. als directeur bij groothandel INTR. De huidige directeur en aandeelhouder Harry Elshof (63) zal zich begin 2023 terugtrekken uit de organisatie. Om de afnemers van INTR. niet alleen nu, maar ook in de toekomst, optimaal te kunnen bedienen worden verdere professionalisatie, digitale transformatie en productontwikkeling belangrijke speerpunten voor de nieuwe directeur.

Groothandel INTR. is voortgekomen uit Forinn bv en Bosgoed bv. Beide bedrijven zijn in 2018 overgenomen door Uzin Utz Nederland en zijn inmiddels volledig geïntegreerd in één groothandel met de naam INTR. Harry Elshof: “Met de integratie van beide bedrijven is mijn missie geslaagd. Het is mijn persoonlijke keuze om mijn aandelen te verkopen zodat groothandel INTR. voor 100% eigendom wordt van Uzin Utz Nederland. Er staat nu één veelbelovende organisatie met een prachtig assortiment, fantastische medewerkers en ambitieuze toekomstplannen. Een ideaal vertrekpunt voor mijn opvolger!”

INTR. is de ‘groothandel die met je meedenkt’. Met deze belofte heeft groothandel INTR. de laatste jaren een forse groei doorgemaakt. Jeroen de Zwart: “Ik verheug me enorm op om de verdere professionalisering samen met alle 80 andere collega’s verder vorm te geven. Alhoewel de groothandelsbranche en woninginrichting nieuw voor mij zijn, zie ik veel raakvlakken met wat ik in het verleden bij o.a. Fleurop heb gedaan. En wat misschien nog wel belangrijker is: Ik sta graag tussen de mensen, want uiteindelijk zijn het de mensen die het verschil maken. En volgens mij zit dat bij INTR. wel goed.”

Om een soepele overgang te creëren voor de medewerkers, de klanten en de leveranciers zullen Harry Elshof en Jeroen de Zwart vanaf 1 september ‘zij aan zij’ werken. Begin 2023 neemt groothandel INTR. afscheid van Harry Elshof.

Over INTR.
Groothandel INTR. beschikt over een compleet assortiment voor professionele vloer- en raamafwerking voor woning-, projectinrichting en parketspeciaalzaken. De toegevoegde waarde van INTR. bestaat uit een klantgerichte benadering, een optimale service en een uitgebreid assortiment van uitstekende producten in A-merken en private labels zoals Saffier vloeren, Nuance raamdecoratie, Wepro rails, roedes en horren. Groothandel INTR. is onderdeel van Uzin Utz. De hoofdvestiging van INTR. is gevestigd in Deventer. INTR. heeft 11 vestigingen in het hele land. Bij INTR. werken ca. 80 medewerkers.

Meer info: www.intr.nl

Over Uzin Utz
Uzin Utz Nederland levert met de merken Uzin, Wolff, Pallmann, Arturo en Codex alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Ruim 60 jaar geleden begon de Haakbergse organisatie onder de naam Unipro met de productie van lijmen en groeide snel uit tot een internationale organisatie. Innovatieve productiemethoden, een vakkundig technisch advies en ca. 170 enthousiaste medewerkers leggen de basis voor perfecte vloeren.

Uzin Utz Nederland maakt deel uit van het internationale beursgenoteerde familiebedrijf, de Uzin Utz Group uit Duitsland