Gert Snel Interiors staat al jaren bekend om haar unieke interieur items. Het bedrijf organiseert een heus ‘Treasure Hunt Event.’ ”Ontdek Gert Snel en vind inspiratie, verborgen pareltjes en een onderscheidende collectie om jouw signatuur mee te creëren.”

Het brede assortiment wordt regelmatig aangevuld en bestaat uit een diverse mix van stijlen en unieke items met een verhaal of verleden. ”Werelds en origineel. Altijd vol karakter. Wat je bij Gert Snel vindt, vind je nergens anders,” zo luidt de veelbelovende uitnodiging.

”Verdwaal in de vernieuwde showroom en vindt jouw schatten”
De showroom van Gert Snel is klaar voor het nieuwe seizoen. Op 19 september 2022 wordt de vernieuwde showroom
feestelijk geopend en begint het Treasure Hunt Event, de start van het najaar seizoen. ”Struin door de enorme aantallen
aan unieke stukken en ontdek de nieuwe voorraad. Laat je meevoeren door de verhalen achter deze bijzondere items en ga op wereldreis.”

Alle items worden persoonlijk geselecteerd door de inkopers van Gert Snel. Het creatieve styling team is elke dag
bezig om een optimale experience te realiseren. In het magazijn worden dagelijks volle containers met unieke items uitgeladen. Alle producten worden gepresenteerd en zijn te koop in zowel de grote interieur showroom in Linschoten en bij TICA Trends & Trade Aalsmeer en Venlo.

Anders dan anders
Gert Snel is trots op haar producten. ”De items zijn door middel van uitzonderlijk vakmanschap vervaardigd of rechtstreeks uit de natuur verkregen. Van stoer tot elegant, van ruw tot gelakt en van kleine must-have tot indrukwekkende eyecatcher. Naast de unieke items bevat het assortiment ook reproducties. Met meer dan 50 jaar ervaring omarmt Gert Snel naar eigen zeggen originaliteit en eigenheid: ‘Unlike Any Other‘.

Het enthousiaste verkoopteam van Gert Snel staat altijd klaar om te helpen en je te inspireren. ”Met  onze kennis en liefde
voor het product zullen wij je begeleiden en je meenemen in de continue wisselende collectie en verschillende settings in de showroom.”

Alle meubelen en decoratie artikelen zijn ook online bestellen op de B2B-only webshop: www.gertsnel.com.