Textirama vzw verkoopt de beurzen Intirio, Mood/Indigo Home Edition, Goed Gevoel Ladies Fair en het Intirio Congres aan Easyfairs.

Sinds 1959 is Textirama vzw een ervaren beursorganisator met hoofdzakelijk B2B niche events in de textielsector. Vijf jaar geleden werd dit aanbod uitgebreid met het publieksevenement Goed Gevoel Ladies Fair.

Textirama vzw ging op zoek naar continuïteit en professionaliteit op lange termijn, overtuigd dat in een snel veranderend beurslandschap deze continuïteit het best gegarandeerd wordt door een bedrijf als Easyfairs. Deze organisatie is gespecialiseerd in het organiseren van events en het managen van beursgebouwen en congrescentra. Het beantwoordt hierdoor aan de vereisten van

Textirama vzw in haar zoektocht naar de schaalvergroting die nodig is om verder te kunnen groeien. Met andere woorden: de beurzen Intirio, MoOD/Indigo Home Edition, Goed Gevoel Ladies Fair en het Intirio Congres worden overgenomen door de Belgische afdeling van de multinationale groep Easyfairs.

Een belangrijk element in deze overname: het Textirama team heeft jarenlang met succes de beurzen en het congres georganiseerd en dit vertaalt zich in een gedegen marktkennis. De vertrouwde contactpersonen waaruit dit team is opgebouwd zullen Easyfairs mee komen versterken. Op deze manier blijft de jarenlange ervaring behouden en de sectorkennis verzekerd.

 

Over Easyfairs

Easyfairs is een grote beursorganisatie. De groep organiseert momenteel 218 evenementen in 17 landen. In België organiseert Easyfairs de volgende evenenmenten: Belgium: Advanced Engineering, Antica Namur, Ar t Brussels, Autonomies, Batireno, bis, Belgian Boat Show, Belgian Boat Show Float, Bois & Habitat, bouw&reno, CARAT+, Countryside, Dentex, Empack, Energie & Habitat, FACTS, FACTS Spring, Grand Depot Outlet, Green Expo, Health & Care, Horeca Expo, Inside Out, Maintenance, Packaging Innovations, Pumps & Valves, REALTY, Saveurs & Métiers, Second Home Expo, Soins & Santé, Solids, Transport & Logistics, Wonen, Work Safe. De groep stelt meer dan 750 mensen tewerk en boekte een omzet van ruim € 160 miljoen in het boekjaar 2016-2017.