Het nieuwe TMNL bureausysteem is gebaseerd op de bestaande, succesvolle bureaucollectie TM van Gispen, zo bericht de fabrikant van kantoormeubilair uit Culemborg. De next generation zit/sta bureaus zijn voorzien van de nieuwe, gepatenteerde gas-lift techniek ‘Lift”. Van zitten naar staan gaat snel, gemakkelijk en zonder gebruik van stroom. Het maakt zelfs geen geluid, aldus Gispen.

“De doorontwikkeling van ons meest succesvolle bureausysteem brengt nieuwe technieken en een frisse uitstraling en we behouden wat zich al bewezen heeft in de afgelopen jaren. Gispen TMNL is een modulair bureausysteem, speciaal ontworpen voor intensief gebruik. Ideaal voor dynamische organisaties die hoge eisen stellen aan een multifunctionele kantoorinrichting, mét oog voor duurzaamheid. Het programma biedt zowel solo- als duo- en quatro-werktafels en kopwerkplekken. Van compacte bureaus tot een gemeenschappelijke werkplek: u creëert uw ideale werkomgeving. Dankzij de doordachte constructie is Gispen TMNL snel te plaatsen, eenvoudig in te stellen, uit te breiden en gemakkelijk te verhuizen.”

Gispen vervolgt: “Het bureaublad beweeg je met de handgreep eronder heel eenvoudig in één beweging omhoog en omlaag. Zonder enige moeite en zonder geluid te maken. Net als bij een bureaustoel. Het Lift systeem is niet afhankelijk van stroom en er wordt geen motor gebruikt. Dit maakt de Lift een heel gebruiksvriendelijke én duurzame oplossing.”

TMNL in combinatie met de innovatieve techniek voor zit-sta wordt gelanceerd op de Gispen stand op Vakbeurs Facilitair 2020 in Utrecht van 29 t/m 31 januari.