Loods 5 opent zaterdag 30 november 2019 weer een filiaal en dit maal in Duiven. ”Hou onze social media kanalen goed in de gaten om aanwezig te zijn bij de feestelijke opening,” aldus een woordvoerder. 

Loods 5 bestaat sinds 1999. Wat begon als fabrieksoutlet is uitgegroeid tot een volwaardige woonwinkel waar de consument met iedere woonwens terecht kan. Loods 5 werkt met honderden deelnemers die elk een uniek assortiment aanbieden. Hierdoor vindt men bij Loods 5 niet één, maar tientallen verschillende stijlen. In de winkels en online kan men terecht voor nieuwe meubels en woonaccessoires, maar ”ook voor een flinke dosis inspiratie”. Loods 5 staat in de top 10 van woonzaken met de meeste meubelmeters (Lees hier meer over de meeste meubelmeters).

Duiven is blij met de komst van een grote speler op het gebied van lifestyle- en interieurartikelen. Wethouder Ton Spaargaren in de Gelderlander: ”Ik wil voorop stellen, dat een ondernemer als Loods 5 zelf de locatie kiest die voor haar aantrekkelijk is om het ondernemerschap uit te voeren. Ik kan mijzelf voorstellen dat zij daarbij aandacht heeft voor een goede bereikbaarheid en zichtbaarheid van het bedrijventerrein. Met de komst van Loods 5 wordt niet alleen Duiven op de kaart gezet, maar ook de regio.”

Lees hier het artikel in de Gelderlander.

Interior Business Magazine Online berichtte eerder al uitgebreid over Loods 5. Zie hieronder eerdere berichtgeving:

Loods 5 opent vierde filiaal 

Loods G legt het af tegen Loods 5

Loods 5 Maastricht: meubelverkopen moeten nog op gang komen