BXB Agenturen gaat voortaan door het leven als BXB Interior Collections. Als agentschap timmert BXB inmiddels 10 jaar aan de weg in het midden- en hoge segment. Het agentschap vertegenwoordigt topmerken als Conde House, Designwerk, Loop Carpets en Sudbrock in Nederland en België en is naast agent ook totaalaanbieder en daarmee aanspreekpunt voor zowel retailers, architecten als projectinrichters. 

Showroom bij De Woonindustrie Het agentschap heeft sinds kort een showroom bij de Woonindustrie in Nieuwegein. Daar is een selectie uit de collecties van de interieurmerken te zien. Hier worden de merken gecombineerd en complementeren elkaar qua ‘look & feel’. De verschillende opstellingen geven een indruk van de talrijke mogelijkheden in interieurs en van de hoogwaardige materialen en afwerking van de meubelstukken. 

De showroom is iedere maandag voor vakgenoten geopend. 

Van dinsdag t/m vrijdag alleen op afspraak. 

Loop Carpets

In de showroom zijn ook de nieuwe vloerkleden van Loop Carpets te bewonderen. Onder dat label brengt BXB Interior Collections haar eigen vloerkledenlijn uit. De exclusieve kleden worden in Europa geproduceerd en gekenmerkt door het gebruik van o.a. kleurvlakken en verrassende vormen. Naast de bestaande collectie kunnen kleden ook volledig naar de wensen van de klant op maat worden gemaakt, zowel qua design, kleur als afmeting. 

www.bxb-interiorcollections.nl