Le Chair is de exclusief importeur van Simone Albani Living Excellence. In het afgelopen decennium is Simone Albani Living Excellence getransformeerd van een ruwe schets naar een goed geleid internationaal bedrijf. De oprichter van het bedrijf komt uit een Italiaanse familie met een lange traditie in de meubel-business.

”Onze missie is simpel en duidelijk: wij ontwikkelen en produceren meubelen van hoge kwaliteit voor groothandelsbedrijven en winkeliers, met als expertise het creëren van een uniek hand-gepoetst vintage leder”, vertelt Simone Albani. ”Het kwaliteitscontrolesysteem dat in ons productieproces is ingebed, zorgt voor de hoogste kwaliteit van onze producten. Het leer dat voor onze collectie wordt gebruikt, is geselecteerd bij Italiaanse leerlooierijen en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Naast het prachtige leer, hebben we in overleg met Le Chair ook stoffen van de Nederlandse toeleverancier Textaafoam aan onze collectie toegevoegd .”

Naast de expertise in het ontwikkelen van een prachtige woon- en eetkamerervaring, streeft het interieurmerk naar een superieure service naar de klanten toe. ”Dit serviceniveau realiseren wij door vakkundige, betrokken en gemotiveerde mensen in dienst te hebben met een passie voor meubeldesign en fabricage.”

Voor de Benelux en Frankrijk heeft Simone Albani een partner gevonden in Le Chair, waar een intensieve samenwerking mee is aangegaan. Le Chair wordt exclusief importeur van Simone Albani. Samen zijn ze de afgelopen periode druk geweest met het ontwikkelen van de eerste nieuwe modellen. Deze zullen worden gepresenteerd tijdens de vakdagen in De Woonindustrie te Nieuwegein, van 12 t/m 21 september. De showroom van 125 m2 geeft een shop-in-shop als voorbeeld, een dealer kan het ontwerp van de shop-in-shop zo overnemen of zelf samenstellen. Le Chair is op zoek naar een selectief dealernetwerk, een combinatie van bestaande klanten en nieuwe dealers.

Bent u nieuwsgierig geworden? Vanaf zondag 12 september kunt u de collectie bekijken, standnr. A008a.

Voor meer informatie:
www.lechair.com
info@lechair.com
0546 44 31 57
Sales: Stephan Simons – 06 1837 4846