Vorige week woensdag verscheen Interior Business Magazine met Brussel editie 1 en afgelopen woensdag verscheen er alweer een nieuwe editie. Bij elkaar ruim 200 pagina’s leesplezier. 

Op de cover van het nieuwste nummer siert de ‘Sento’ van Meubelfabriek Theuns. Sento is een massief eiken collectie met de nadruk op hout: zowel corpus, deuren en poten van de kasten, alsook de tafels en de bijhorende stoel zijn volledig in hout. “De natuurlijke aanblik en de zichtbare houtnerven benadrukken de duurzaamheid en de prachtige uitstraling van elk meubelstuk. De afgeronde vormen en verfijnde details maken deze collectie uniek.’’ Het is één van de vele Brussel teasers in deze editie, teasers die u vast zullen verleiden om ook dit jaar naar de Meubelbeurs af te reizen.

Verder brengen we o.a een exclusief interview met de mensen van De Tafelaar, een prachtig retailbedrijf dat zelden interviews geeft. Ook leest u alle ins en outs bij Deli Home, dat Allure heeft overgenomen. Maar we gaan niet alles verklappen.

Tot in Brussel.