Aya® of Sweden presenteert de nieuwe Aya 08 op Meubelbeurs Brussel. Henk van ’t Hof, Aya-agent voor de Benelux, steekt enthousiast van wal en spreekt zelfs van een wereldprimeur: ”Slapen op natuurlijke materialen en een goede ondersteuning gaan niet samen? Dan gaan we u verrassen!”

”AYA 08 is een bed waarbij doordachte keuzes zijn gemaakt voor natuurlijke materialen. Dit bed is speciaal ontworpen voor mensen die geen compromissen willen sluiten als het gaat om datgene dat ze het dichtst bij hun lichaam wensen tijdens hun nachtrust. Het bed is voorzien van biologisch geteelde katoen dat voldoet aan de eisen van het Global Organic Textile Standard (GOTS). De AYA 08 is opgebouwd uit verschillende lagen zoals GOTS-gecertificeerd wol, katoen en de hoogste kwaliteit gekroesd paardenstaarthaar.”

Hiermee wordt op meerdere manieren de perfecte omgeving gecreëerd voor een comfortabel klimaat en dus een goede nachtrust. Henk vervolgt: ”De totale AYA 08 beschikt over maar liefst vijf samenwerkende veersystemen, verdeeld in verschillende zones, die allemaal bijdragen aan het creëren van een ideale balans en harmonie met betrekking tot lichaamsvormen. De gebruikte stoffen zijn modern en duurzaam, hebben een tijdloos karakter met wol als hoofdbestanddeel. Daarnaast is dit bed uitgerust met onze gepatenteerde ZipTop®-functie, waarmee wordt gegarandeerd dat niet alleen de matras, maar ook de topper en de lakens op hun plaats blijven.”

U vindt Aya van 5 t/m 8 november op Meubelbeurs Brussel in Brussels EXPO, Hal: 6 Stand: 410