De eerste editie van Interior Business Magazine ligt alweer op de mat. Een extra dikke editie met een voorbeschouwing op 2022. Hoe wordt 2022 volgens de banken? Maar ook blikken we terug op 2021 aan de hand van het grote Interior Business jaar overzicht ‘VIP Quotes’. Het openingsinterview van 2022 is met CBM directeur Kees Hoogendijk. ‘Het CBM is eigenlijk al 5 jaar bezig met voorsorteren op het circulaire beleid van Europa.”

Verder kent de branche vele racers en race liefhebbers. Hoe hebben manen als Robert de Graaf, Bert van de Bosch, Henry en Bart van Os, Gerben Lieverdink en Mark van der Aa de WK titel van Max Verstappen beleefd? Ook  interviewden we kersverse VIIA voorzitter Marco Barbuio. Wat is volgens hem de meerwaarde van een meubelagent? Decorette bestaat 50 jaar, dus publiceren we het interview met formuledirecteur Angela van Dongen. ook Leotex jubileert: 40 jaar. Een reportage over deze meubelstoffenleverancier.

Onze lezers worden verwend met het 168 pagina dikke boek ‘Belgian Furniture 2022‘ dat de redactie van uw vakblad heeft mogen maken in samenwerking met en in opdracht van Belgofurn. In totaal beginnen onze abonnees het jaar dus goed, met bijna 300 pagina’s heerlijk meubelnieuws.

De volgende 2 edities van uw vakblad verschijnen alweer op 26 januari en 2 februari!

Nog geen abonnement? We kunnen het ons niet voorstellen, maar mail dan snel naar linda@businesscontentmedia.nl!!

Laat ons weten wat u vindt van de post die bij u op de mat is gevallen. Mail de uitgever, richard@businesscontentmedia.nl Ook als u nieuws heeft of wenst te adverteren, mail deze man!

Fijn weekend!