Renaulac onthult “Natural Expanse #141” als trendkleur voor 2024. Deze heldere groentint straalt natuurlijke ruimtelijkheid uit, waardoor elke kamer comfort en ontspanning ademt.

“Natural Expanse #141” neemt je mee op een reis naar de natuur, waar je jezelf kunt herontdekken. Deze kleur presenteert zich als een luchtige, lichte, verfrissende en rustgevende ervaring. Het bezit een verbluffende eigenschap: het transformeert elke ruimte, of het nu de woonkamer, slaapkamer of werkruimte is, in een weelderige oase van ontspanning, waar de drukte van het dagelijks leven vervaagt, aldus het verfmerk.

Wat deze trendkleur nog aantrekkelijker maakt, is de veelzijdigheid bij het combineren met andere tinten. Renaulac heeft met zorg een inspirerend kleurenpalet samengesteld dat naadloos aansluit op “Natural Expanse #141” en tegelijkertijd een gevoel van puurheid behoudt. Denk aan de warme bruine tint “Natural Courage #505” en de zachte pasteltint “Concentration #202,” die samen een harmonieus evenwicht creëren. Daarnaast bieden groen-op-groen tinten, zoals “Forest Bathing #343” en “Keen Aspiration #242,” een kalmerende en gebalanceerde uitstraling.

Voor degenen die graag kleuraccenten leggen en een statement willen maken, raden we aan te experimenteren met “Free Your Mind #252,” een krachtige kleur die elke ruimte nog meer individualiteit geeft.