Nijwie/ Le Chair hield op 22 en 23 april een huisshow in de eigen showroom in Almelo. Raymond Oelderink van Nijwie/ :e Chair deelt zijn indrukken van deze geslaagde editie.

“Wij hebben een goede huisshow gehad, we kijken er met een goed gevoel op terug. De bezoekersaantallen waren misschien lager dan verwacht maar de bezoekers die er waren maakten het goed door mooie orders af te geven. En daarom kunnen we stellen dat de omzet boven verwachting was.”

Hij vervolgt: “Het was leuk om te zien dat ondanks de tegenvallende omzetten in de winkels onze klanten toch komen en durven te bestellen. Velen zijn toch op zoek naar nieuwe handel. Wij zijn er dan ook trots op dat men die blijkbaar bij ons vindt !”

“Wij hadden qua assortiment vooral erg ingezet op losse artikelen, om mee te mixen en matchen wat past in de huidige trend bij consumenten. Dus presenteerden we producten die breed inzetbaar zijn, maar ook een aantal nieuwe fauteuils. Veel van deze nieuwe mix en match artikelen werden goed ontvangen door onze klanten.”

Tot slot zegt Raymond: “Daarnaast hebben we ook drie iets meer complete series gepresenteerd en ook hierop werd goed gereageerd. Al met al een zeer geslaagde huisshow!” Helemaal bovenaan staat de nieuwe Glostrup collectie afgebeeld, na de introductie en daaronder staan foto’s van de nieuwe Kaapstad serie en de Zanzibar. Op de andere foto’s ziet u een impressie van de showroom in Almelo tijdens de huisshow.