Trademart Brussels organiseert van 2 t/m 7 juni de ‘Brussels Interior Preview Autumn’, een exclusief evenement waar professionals uit de interieurbranche de nieuwste collecties en trends voor het komende najaar kunnen ontdekken. Deze preview is de perfecte gelegenheid om als eerste de innovaties van gespecialiseerde exposanten te zien. Exposanten zijn topbedrijven als Carpet Scene, Culti Milano, Decostar, Edelman, Home Society, JF The Reborn Home, Koos Agency, Lifestyle, Piffany Copenhagen, The Moshi, Unique Living by Lemetex en Val & Me.

Tijdens de Brussels Interior Preview Autumn krijgen bezoekers een voorproefje van de meest recente decoratiecollecties. De exposanten presenteren hun nieuwste producten en trends, waardoor bezoekers een voorsprong krijgen in de dynamische wereld van interieurontwerp en decoratie.

Exclusieve voordelen voor deelnemers

-Deelname aan de Brussels Interior Preview Autumn biedt volgens de organisatie talrijke voordelen:

-Gratis jaarkaart van Trademart inclusief parking (ter waarde van € 25): Bezoekers krijgen een jaar lang gratis toegang en parkeren bij Trademart, het naar eigen zeggen toonaangevende platform voor professionals in de home & living sector.

-Combi-ticket voor een bezoek aan het Atomium & Design Museum Brussel (ter waarde van € 16): Deelnemers kunnen hun bezoek verrijken met een inspirerende tour door twee van de meest iconische bezienswaardigheden van Brussel.

-Glaasje bubbels (tussen 13u – 16u): Tijdens het evenement wordt een glas bubbels aangeboden, wat een uitstekende gelegenheid biedt om te netwerken.

Registratie en praktische informatie

Registratie voor dit exclusieve evenement is eenvoudig. Geïnteresseerden kunnen zich online registreren via het webformulier op de website van Trademart. Na registratie liggen de tickets klaar bij het onthaal (ingang via P2).

Inkopen bij Trademart

Trademart biedt een breed scala aan producten in de home & living sector. Van meubels en woonaccessoires tot textiel en verlichting. Trademart is een plek voor professionals om inkopen te doen in een inspirerende omgeving met een uitgebreid aanbod van diverse merken. Het platform dient niet alleen als een plek om producten te ontdekken, maar ook om ideeën op te doen en nieuwe zakelijke contacten te leggen.

Professionals worden aangemoedigd om zich vandaag nog te registreren voor de Brussels Interior Preview Autumn. Ontdek de nieuwste trends, profiteer van exclusieve voordelen en maak van deze gelegenheid een onvergetelijke ervaring. Trademart kijkt ernaar uit om alle bezoekers te verwelkomen op dit bijzondere evenement.

Voor meer informatie en registratie, bezoek Trademart Home & Living.