Van de redactie van Home Deco Business Magazine

Helaas heeft wederom een aantal beursorganisaties te kennen gegeven dat hun evenementen de komende maanden niet doorgaan. Zoals begrijpelijk gooit de coronapandemie roet in het eten. Zo vervalt Spotlight en de eerstvolgende editie vindt plaats op 19 en 20 september. Evenals het ShowUP evenement dat op 5 en 6 september 2021 weer te bezoeken is. De Retailbeurs is verplaatst naar 11, 12 en 13 april 2021.

“De verlenging van de lockdown, zorgt voor een verschuiving van het perspectief van veel ondernemers. De inspiratiestart van een nieuw seizoen retail komt daardoor meer tot zijn recht in april,” lezen we in het persbericht van de Retailbeurs Utrecht. Daarom besloot de organisatie deze voorjaarsbeurs in Utrecht te verzetten naar 11, 12 en 13 april 2021. De reguliere wekelijkse inkoopdagen bij ‘Trade Mart Utrecht’ gaan door de verlengde lockdown tot en met 9 februari niet door.

Onzekerheid
De organisatie van Spotlight geeft aan dat hun beurs in het voorjaar niet doorgaat, maar verschuift naar 19 en 20 september.
ShowUP stond voor half maart gepland, maar nu de lockdown verlengd is, heeft de organisatie besloten de voorjaarsbeurs over te slaan. “We hadden een goed gevoel bij de verplaatsing van begin februari naar midden maart om showUP weer op een verantwoorde en veilige manier te kunnen organiseren. Het heeft niet zo mogen zijn, nu de lockdown verlengd is en de onzekerheid niet minder is geworden, maar zelfs toeneemt. Daarom hebben we besloten om de voorjaarseditie voor 2021 over te slaan. We focussen ons nu op de beurs van 5 en 6 september, daar gaan we een glorieuze welcome-back editie van maken.”

Nu maar hopen dat de wereld er over een paar maanden beter uitziet en dat het beursjaar over een aantal maanden dan echt van start gaat.