Mooier kunnen we het niet maken. De pandemie eist haar tol.  Er zal geen voorjaarseditie van showUp plaatsvinden dit jaar.

De organisatie: ”We zijn een beetje verdrietig maar wel realistisch. Gegeven de huidige omstandigheden hebben we besloten dat showUP niet plaats kan vinden op 14 en 15 maart 2021.

In december vorig jaar besloten we om de beurs te verplaatsen van begin februari naar midden maart. We hadden daar een goed gevoel bij. In de drie maanden tot de beurs zouden de besmettingscijfers voldoende kunnen dalen. Vervolgens zouden we net als in Den Bosch, showUP weer op een verantwoorde en veilige manier kunnen organiseren.”

Het heeft niet zo mogen zijn, nu de lockdown verlengd is en de onzekerheid niet minder is geworden, maar zelfs toeneemt . We hebben besloten om de voorjaarseditie voor 2021 over te slaan. We focussen ons nu op de beurs die we houden op 5 en 6 september. Daar gaan we een glorieuze welcome-back editie van maken. We wensen iedereen heel veel succes, kracht en doorzettingsvermogen voor de komende periode en we gaan elkaar weer zien in september!”