”Al bijna een jaar lang is Covid-19 bezig aan een onzichtbaar maar onstuitbaar offensief. Bij de inmiddels vertrouwde voorzorgsmaatregelen werd een afdoende aanpak van aerogene virale verspreiding over het hoofd gezien.” Pascal Mannekens, bedrijfsleider van Bedking-Ergopolis, Master in de Revalidatiewetenschappen én ervaringsdeskundige op het vlak van schone, kwalitatieve lucht binnenshuis, beet zich vast in de materie. Pascal is overtuigd van het aerogene gevaar én heeft met luchtreinigers een probate oplossing klaar. Dat meldt de website KMO Insider.

”Bij Bedking Ergopolis kun je terecht voor de ‘Rolls-Royce onder de luchtreinigers’: met de Aeris van Zwitserse makelij heb je er in de strijd tegen Covid en aerogene verspreiding een betrouwbare bondgenoot bij. ”

 

Bedking Ergopolis is met een toonzaal van meer dan 3.500 m2 de grootste speciaalzaak in België inzake ergonomisch zit- en slaapcomfort. Je vindt in Boortmeerbeek een totaalassortiment van slaapkamermeubilair. Tevens vind je er een afdeling zit- en slaapcomfort met een Ergopolis testcentrum voor ergonomische zit- en slaapsystemen. Bij Bedking Ergopolis kun je ook terecht voor HEPA-luchtreinigers en coronatafels.

Lees hier verder.