Patty Brard introduceert nieuwe wooncollectie in exclusieve online samenwerking met Kruidvat en De Eekhoorn Dutch Furniture. De collectie is vanaf 4 oktober exclusief te zien op de vt wonen&design beurs in EXPO Greater Amsterdam.

Oktober is de traditionele woonmaand in Nederland en dus de perfecte maand om de nieuwe wooncollectie van Patty Brard voor kruidvat.nl te lanceren. Een meubelcollectie van de presentatrice en mediapersoonlijkheid die niet kon uitblijven. Patty Brard: “Na acht zeer succesvolle ‘From PB With Love’ collecties en de sieradencollectie PRITTY met mijn dochter vonden wij het tijd voor de ultieme uitdaging: wonen!

Styling en interieur zijn mijn grote passie en daarom ben ik ook zo blij dat ik in samenwerking met Kruidvat en De Eekhoorn Dutch Furniture een exclusieve wooncollectie heb mogen ontwikkelen. Daarnaast is het natuurlijk te gek om je eigen panterbehang te hebben.”

Voor De Eekhoorn is de samenwerking ook weer vernieuwend. Jos de Smit, commercieel directeur van De Eekhoorn: “De Patty Brard collectie ontwikkelen gaf ons veel energie, ze heeft zich op positieve wijze tot in de detail bemoeid met deze collectie. Het is gelukt om in de stijl van Patty Brard een zeer betaalbare en verrassende collectie te presenteren.” Patty vervolgt: ”We hebben een geweldige bank voor het hele gezin, een stoere tweezitter met poefje, leuke Scandinavisch aandoende tafeltjes, een mooi, rond off-white kleed in panterprint en prachtige eetkamerstoelen. De wooncollectie ‘From PB With Love’ heeft mooie, trendy, beige tinten. Sommige items in stoere stoffen en sommige in snuggle teddymateriaal en natuurlijk mag mijn eigen panterprint hier en daar niet ontbreken. Bovendien heb ik ook nog een eigen panterbehang ontwikkeld, die vanaf deze week in een exclusieve oplage online te verkrijgen is.” De ‘From PB With Love’ wooncollectie is alleen verkrijgbaar via kruidvat.nl. De gehele collectie is van 4 tot en met 9 oktober 2022 te bewonderen op de vt wonen&design beurs in EXPO Greater Amsterdam.