Salesmanager Olaf Bakx van het Belgische merk Masureel voor wanddecoratie gaat aan de slag bij het Duitse merk Rasch. Op zijn linkedin account vertelt hij over deze stap.

“En dan gaat het snel 4 jaar verder, Nederland opgebouwd van niets naar een Markt waarbij iedereen het merk Masureel kent of tegenkomt. Met het team zoveel bereikt. Ook Duitsland geconsolideerd en verder ontwikkeld. Ik wil vooral Masureel bedanken en nog meer! Alle klanten die in ons merk geloven en mij het vertrouwen gaven om het merk op te nemen. Comafin groep dank hiervoor en natuurlijk alle klanten/of wellicht eerder bijzondere relaties. Er zijn geen woorden voor. Ook Luyten die ons ook hierbij zeker ondersteund heeft, hartelijk dank.”

“In de afgelopen jaren is er veel gebeurd. Veel uren en veel ontwikkelingen verder die ik / wij gebracht hebben op Marketing gebied, beurzen en bekendheid in Nederland heeft er toe bijgedragen dat we als producent zeer Interessant zijn voor Retail, Architecten en designers. Masureel is als 100% producent in veel landen al zeer bekend en biedt onderscheid en bescherming met 1 van de beste kwaliteiten en eigen Designs ter wereld. Per 1 Oktober ben ik werkzaam voor Rasch textiel groep. Ik zal me hier gaan richten op aansturing,ontwikkeling en strategie.Ook hier ga ik met een team aan de slag en zonder team geen succes.”