De projectmarkt is hot. Voor veel interieurprofessionals is het een droom om aan groot project mee te werken, maar er liggen wel uitdagingen. De Interieur Club heeft recent een Podcast gemaakt over de uitdagingen in de projectmarkt. Nog niet gehoord? Klik dan hier

Vanuit de De Woonindustrie praten o.a DWI Account Manager Jan Hogenkamp en exposant Alex Schutter van Dome Deco mee over dit onderwerp.

-Artikel gaat verder onder de foto-

Jan Hogenkamp: ”Speciaal voor iedereen die werkzaam is of zou willen werken in de projectmarkt organiseren we op 3 april voor de tweede keer MDXL Project & Interieur, hét vakevenement dat volledig is gericht op de projectmarkt voor de interieurbranche. Dit evenement brengt vraag en aanbod bij elkaar: samen met zo’n 200 nationale en internationale interieurmerken presenteren we de nieuwste ontwikkelingen en producten op gebied van interieur en ontwerp. Een breed aanbod op gebied van diverse disciplines zoals meubelen, kantoormeubilair, design, verlichting, woonaccessoires, vloer- en raambekleding, wanddecoratie, meubelstoffen, smart living, akoestische oplossingen en slapen.”

Op deze dag, die in het teken staat van ontmoeten, netwerken en zakendoen, geven o.a. exposanten Mobitec en Rockfon interessante podiumpresentaties in het Atrium, waar ook diverse gastexposanten aanwezig zullen zijn.

Vooraf aanmelden is niet nodig, het tonen van je persoonlijke QR-toegangscode van De Woonindustrie bij binnenkomst geldt als entreebewijs. Heb je deze nog niet, vraag deze dan hier aan.

Foto’s: DWI Exposant en projectspecialist PMP Furniture uit Zwijndrecht. (Project: Restaurant Markt14 in Valkenswaard.)