Van 18 tot 23 april 2023 presenteert Royal Delft zich tijdens Salone del Mobile in Milaan. Met deze deelname zet Royal Delft het merk op een toonaangevende plek voor een internationaal publiek in de spotlight. Vanwege corona is deelname aan het evenement de afgelopen twee jaar niet mogelijk geweest. De inhoud van onze come-back staat in het thema ‘Out of the Blue, into the Dark or into the Light’. Producten met decoraties in verrassende effecten die passen bij deze woelige tijden.

Royal Delft staat bekend om haar vooraanstaande samenwerkingen met onder andere Moooi, Henk Schiffmacher en Nederlandse ontwerpers zoals Arian Brekveld. Tijdens Masterly worden deze samenwerkingen en een aantal iconische objecten van Royal Delft verder uitgelicht en gepresenteerd met een bijzondere twist binnen het genoemde thema. Een selectie van de Royal Delft producten in samenwerking met Moooi zullen ook te bewonderen zijn bij de presentatie van Moooi in Milaan.

Masterly is een initiatief van Uniquole en wordt in nauwe samenwerking met de Nederlandse ambassade in Italië georganiseerd. Samen met andere Nederlandse bedrijven, ontwerpbureaus en collectieven die zich onderscheiden op het gebied van vormgeving en topkwaliteit producten presenteren wij ons in het Italiaanse designmekka in Palazzo dei Giureconsulti, een karakteristiek pand in de binnenstad van Milaan. Het Nederlandse design trekt internationaal steeds meer aandacht en sluit aan bij onze Internationale ambities van Royal Delft. Royal Delft is dan ook trots om deelnemer te zijn van dit evenement.

In september 2023 is Royal Delft ook aanwezig op Masterly The Hague.