Bij POLSPOTTEN vinden ze dat interieurs meer dan alleen maar visueel mooi moeten zijn.”Ze moeten een creatieve ruimte vormen waarin zelfexpressie en out-of-the box denken volledig tot uiting kunnen komen”, aldus CEO Victor van Nieuwenhuizen.

Geheel in lijn met die spirit kondigt POLSPOTTEN, dat als Nederlands merk naar eigen zeggen bekend staat om zijn commitment aan innovatief design en vakmanschap, aan dat het aanwezig zal zijn op Maison&Objet in Parijs. Van 7-11 september 2023 presenteert het merk haar Fall 2023-collectie en maakt het deel uit van het nieuwe en vooruitstrevende Hospitality Lab in het Paris Nord Villepinte Exhibition Centre.

”POLSPOTTEN neemt consequent deel aan toonaangevende designbeurzen over de hele wereld. Al sinds lange tijd engageert het Nederlandse merk zich met veel passie voor het vakmanschap, de kunst en de alchemie van het verbinden van mensen en ruimtes.” Het merk blijft trouw aan het traditionele motto ‘adding play to space‘ en kijkt er vol enthousiasme naar uit om tijdens M&O nieuwe bijdragen aan de wereld van design te mogen presenteren.POLSPOTTEN heet bezoekers van harte welkom in Hal 8 G-61 om er zelf de indrukwekkende ambiance van zijn ‘Cabinet of Curiosities’ te ervaren.

Collectie

De Fall 2023-collectie omvat een eclectische mix van met de hand vervaardigde vazen, elegante kruiken, functionele eettafels en andere opvallende decoratieve stukken. “Elk item in deze collectie weerspiegelt ons commitment aan innovatief design in combinatie met ambachtelijk vakmanschap”, laat Victor van Nieuwenhuizen weten.

De nieuwe Hospitality Booth

In een periode van welvaart in de horecabranche, onthult POLSPOTTEN haar eigen ‘Hospitality Lab’ in Hal 6 J-67. ”Dit deel van de exhibition illustreert hoe het merk er met zijn filosofie in slaagt om zowel speelsheid als functionaliteit te integreren in horecagelegenheden, van strak elegante hotellobby’s tot bruisende dinerzalen.”

Main booth: hal 8 G-61
Hospitality booth: hal 6 J-67