Present Time en Light&Living bundelen krachten

Light&Living, dat meer dan 30 jaar geleden opgericht is, heeft zijn krachten gebundeld met Present Time. De PT Group B.V. (Presenttime) is het succesvolle bedrijf achter de brands Karlsson, PF en Leitmotiv en aanwezig op vele markten in Europa.

PT Group gaat deel uitmaken van de Light & Living Group, net zoals het Britse merk Parlane Living, dat Light & Living heeft overgenomen
in 2020. De bouw van een ‘huis van merken’ creëert een pan-Europees bedrijf met een complementair merk en productportfolio met eigen showrooms verspreid over Europa in Noordwijk, Almere, Oslo, Lyon, Bruhl / Keulen en Bourton-on-the-water in de Cotswolds.

“We zijn er trots op om ons bij de Light & Living-groep aan te sluiten met onze merken, door gebruik te maken van onze gecombineerde commerciële middelen om onze merken over markten en kanalen heen te presenteren omdat we geografisch complementair zijn aan elkaar evenals in aanwezigheid van de producten. Met deze samenwerking kunnen we ons richten op uitbreiding. Met de uitgebreide complementaire portfolio kan elk merk zijn eigen onafhankelijke handtekening behouden”, zegt CEO Present Time Birger Nielsen. Hij zal aanblijven als CEO van Present Time en toetreden tot het managementteam van Light & Living Group.

“Om onze klanten beter dan voorheen van dienst te kunnen zijn, moeten bedrijven zoals de onze investeren in digitalisering, data,
merkervaringen en talent. Door onze krachten te bundelen, geloven we dat we ons bedrijf kunnen versterken en met een gecombineerd klantenbestand de komende jaren deze beter kunnen bedienen”, zegt CEO Light & Living group Stephan van Kruisselberge.

Meer informatie:
PT Group – Light&Living
info@presenttime.com
www.presenttime.com