Voor het derde jaar op rij is Prominent uitgeroepen tot World-class Workplace. Het bedrijf is er erg trots op. ”Wat een geweldige aftrap van 2022! We zijn enorm dankbaar voor alle medewerkers die hebben bijgedragen aan deze mooie beoordeling. Daar zijn we trots op!”

”Onze HRM feedbackpartner Effectory heeft ons bekroond met dit mooie label. De feedback die we van onze medewerkers hebben ontvangen zullen we blijven gebruiken om goed te luisteren, te leren en onze organisatie te blijven verbeteren. Zodat Prominent een geweldige plek blijft om te werken.”

Werken bij een World-class Workplace? Bekijk de vacatures van Prominent. ”Kom het zelf ervaren!”

Over Prominent

Het is 1999. Twee broers uit Nunspeet hebben een idee. En een droom. Geertjan en Michiel zetten een stoelenbedrijf op. Het begint met een filiaal in hun dorp Nunspeet. De tak van sport blijkt op hun lijf te zijn geschreven. Ze groeien en groeien. Al snel worden meerdere filialen in Nederland geopend.

De vernieuwende marketingstrategie zorgt ervoor dat heel Nederland binnen de kortste keren bekend is met Prominent. Geertjan en Michiel willen dat iedereen kan ontspannen in een Prominent. Daarom wordt al snel de mobiele verkoop aan huis opgezet. Ook wordt er een extra aantal showrooms geopend.

Inmiddels bestaan er meer dan 40 Prominentfilialen en bedient Prominent klanten door het hele land.

Prominent is dé zitspecialist in Nederland. ”Wij maken innovatieve en comfortabele relaxstoelen en banken. Onze meubels zitten niet alleen erg goed, ze hebben ook een prachtig design. Prominent bewijst dat comfortabele stoelen ook mooi kunnen zijn.”

”Wij zijn altijd bezig met innovatie. Onze meubelen zijn voorzien van de modernste technieken. Dit maakt ons marktleider in slimme zitmeubelen van hoge kwaliteit. Natuurlijk blijft goed zitten voorop staan. Elke Prominent is volledig op maat gemaakt. Op basis van iemands zithouding stellen wij de perfecte Prominent samen. Zo garanderen we het beste comfort.”

Het bedrijf investeert veel in duurzaamheid. ”Elke Prominent wordt met het oog op de toekomst geproduceerd. Wij gebruiken alleen de beste materialen. Van Italiaans leer tot aan de betrouwbaarste motoren uit Duitsland. We werken zo veel mogelijk circulair. Dit betekent dat we onderdelen en materialen hergebruiken en produceren met oog voor het milieu.”