”Yes, het is bijna zover!”

Op zondag 24 en maandag 25 september opent Daily Trade Fair Venlo haar deuren. De organisatie: ”Deze twee dagen beloven een feestelijke opening te worden. Maak kennis met onze ambassadeurs en beleef het culinair podium The Stage. Jij als professional in de hospitality- en interieur branche bent van harte uitgenodigd!” 

Bemachtig hier je gratis ticket.

Daily Trade Fair Venlo is een nieuw inspiratieplatform voor en door ondernemers. ”Met een cluster aan showrooms van vooruitstrevende exposanten uit de hospitality- en interieurbranche biedt dit een legio aan inkoopmogelijkheden. Daarnaast kun je culinair genieten bij ons culinair podium The Stage. Samen met onze partners worden hier huisgemaakte dranken en gerechten bereid en gepresenteerd op innovatieve manieren. 

 

 

Programma opening

Op zondag 24 en maandag 25 september is Daily Trade Fair Venlo van 10.00 tot 17.00 uur geopend. ”Onze ambassadeurs zullen aanwezig zijn met diverse activaties. Ook zal er iedere dag een rondleiding door het gebouw gegeven worden en is er een inspirerende spreker aan het woord. 

 

Zondag 24 september 

10.00 – 17.00 Diverse activaties van onze ambassadeurs zoals live kookdemo’s, schilderdemo’s, proeverijen en productpresentaties

14.00 uur Hans Kuijten – Interieur & Entertainment Design Presentatie in de voormalige veilingzaal, de Afmijnzaal van Daily Trade Fair Venlo

15.00 uur Le Nouveau Chef Fashion show met diverse collecties 

 

 

Maandag 25 september 

10.00 – 17.00 Diverse activaties van onze ambassadeurs zoals live kookdemo’s, schilderdemo’s, proeverijen en productpresentaties. 

14.00 uur Rob Baan – Nederland het gezondste land Presentatie in de voormalige veilingzaal, de Afmijnzaal van Daily Trade Fair Venlo

Beleef Daily Trade Fair Venlo zelf op zondag 24 september of maandag 25 september. Tickets zijn hier gratis verkrijgbaar.

Ook direct willen inkopen tijdens je bezoek? Registreer je dan voor onze buying app met een overzicht van producten van alle exposanten.